Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 16. 10. 2018.
Kino Urania [11....
CineStar Osijek ...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
sri 17. 10. 2018.
Kino Urania [11....
CineStar Osijek ...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
čet 18. 10. 2018.
Tvrđa: Prošetajm...
Tržnica Osijek: ...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
pet 19. 10. 2018.
III. Sajam poduz...
Muzej Slavonije ...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
sub 20. 10. 2018.
III. Sajam poduz...
Studio Eccentric...
Mjesec hrvatske ...
Organicos - Cent...
Arheološki muzej...
ned 21. 10. 2018.
Orahovica: Endur...
Udruga za podršk...
Mjesec hrvatske ...
Organicos - Cent...
Dječje kazalište...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U Osijeku se od 25. do 27. svibnja 2018., održavaju peti po redu PMIDayz, regionalna konferencija voditelja projekata.

Događaj organiziraju udruga PMI® Hrvatska i Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

PMIDayz jedna je od tri poslovne konferencije u Hrvatskoj koje u svom sadržaju sustavno pokrivaju teme iz upravljanja projektima. Cilj je popularizirati tu tematiku kako bi šira publika shvatila važnost upravljanja projektima. U životu, kao i u profesionalnoj karijeri, postoji čitav niz projekata s kojima se susrećemo. Konferencija omogućava svakom sudioniku da kroz jedno od brojnih stručnih predavanja pronađe nešto što će mu konkretno pomoći u budućnosti.

Kroz tematska predavanja renomiranih predavača zaintersirani će moći saznati više o pojedinim temama vezanim uz upravljanje projektima. Konferencija promiče struku voditelja projekata i pokušava osvijestiti ideju kako je u svakom projektu potrebno primijeniti niz tehnika i procesa koji će osigurati učinkovito izvođenje pojedinih aktivnosti u okvirima planiranog budžeta, rokova, kvalitete i opsega.

Konferencija započinje petak, 25. svibnja s dva predkonferencijska treninga. Saša Tenodi, jedan od 30 svjetskih customer experience profesionalaca, održat će trening pod nazivom "Strategije utjecajnosti (ili tko te vesla u komunikaciji)". Kroz predavanja i niz praktičnih vježbi sudionici će raditi na na osnaživanju svog komunikacijskog okvira. Osobni komunikacijski okvir određuje uspjeh u komunikaciji, a posljedično i u svim aspektima privatnog i poslovnog života. Koristite agilni pristup ili možda želite početi s agilnim vođenjem projekata, a niste sigurni kako prikupiti zahtjeve i upravljati njima te ih pretvoriti ih u izvediv projekt? Pretkonferencijski trening "Agilna estimacija i planiranje", kojeg će održati Željko Trogrlić i Stanislav Strešnjak, dat će odgovor na pitanje - kako koristiti agilni pristup, kako započeti s agilnim vođenjem projekata, kako prikupiti zahtjeve i upravljati njima, te ih pretvoriti u izvediv projekt.

Tema ovogodišnje konferencije je "Projekte mijenja svijet" i vezana je uz upravljanje projektima i promjenama u opsegu i vremenu izvođenja te ciljevima. Kroz niz predavanja iz područja psihologije, soft skills i prezentacije dobrih primjera iz projektnog menadžmenta u različitim poslovnim okruženjima i primjenama, sudionici će biti u prilici steći znanja vezana poslovne izazove.

U nedjelju, 27. svibnja, održat će se Postkonferencija – Open Air Workshop. Riječ je o tradicionalnom druženju u neformalnoj atmosferi uz gastronomske specijalitete Slavonije i Baranje. Stranica prilagođena ispisu