Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 23. 02. 2018.
GPP Osijek: Mogu...
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
GISKO: Festival ...
FERIT: Promocija...
sub 24. 02. 2018.
Odjel za fiziku:...
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
GISKO: Festival ...
SD Gradski vrt: ...
ned 25. 02. 2018.
SD Zrinjevac: 11...
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
pon 26. 02. 2018.
GPP Osijek: Mije...
Hrvatsko društvo...
HUP Reg. ured Os...
HNK u Osijeku [2...
FERIT: Predavanj...
uto 27. 02. 2018.
Dječje kazalište...
Hrvatsko društvo...
GISKO: Predavanj...
HNK u Osijeku [2...
Građevinski faku...
sri 28. 02. 2018.
Dječje kazalište...
Hrvatsko društvo...
Tvrđa: Obilježav...
HNK u Osijeku [2...
Dan ružičastih m...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ovaj tjedan u Cadillacu:

Petak, 16. veljače 2018.
Petak je,Valentinovo je prošlo tako da ste nepotrebno potrošili hrpu novaca na romantičnu večeru, ruže, parfeme ili na neki drugi iskaz vaše enormne ljubavi spram vaše bolje polovice i na kraju iskreno ne osjećate se pretjerano ispunjeni jer ste uvučeni u taj nemilosrdni konzumeristički žrvanj (guglali smo i to je riječ). E pa sad ako želite osjetiti pravu bezuvjetnu ljubav koju vam mogu pružiti samo roditelji i Denis i Ivan koji tu istu ljubav sipaju iz gitare i cajona , za sve prisutne svaki put kada se popnu na stage, morat ćete navratiti u petak u Cadillac. Dečki svakodnevno šire repertoar i "krila" pa tako postoji velika šansa da ćete se pronaći u bar 13 pjesama s repertoara.Subota, 17. veljače 2018.
Dr. Mario and Mr. Umbo!
Zidovi uprava i ostala pokretna i nepokretna imovina kluba Cadillac sa sjetom se sjećaju dragog nam čovjeka Maria alias Dj Umba , još iz onih vremena kada smo pozivali na svirku porukama, sročenih i napisanih bez @, # i ostalih budalaština, na običnim plakatima zalijepljenim na vrata kluba ,a iste su s velikim zanimanjem čitali susjedi misleći da je nekakvo sniženje ili da se klub konačno zatvorio. Isto tako se sjećamo Maria koji se sada odaziva na ime Dj Umbo ,koji je na svirkama,ne bi vjerovali, stvarno svirao gitaru i ispuštao glasove iz svoga milozvučnog grla malo promuklog od „dima“ i raznoraznih napitaka...na žalost ta su vremena iza nas i po nekima neće se više nikada vratiti, dok će se po nekima vratiti, jer će vrijeme,odnosno strijela vremena u jednom trenutku krenuti unatrag... zidovi uprava i ostala pokretna i nepokretna imovina kluba Cadillac jedva čekaju taj povratak u prošlost.

U međuvremenu dok čekamo prošlost, dana 17.2.2017 godine u klubu Cadillac slušat ćemo Dj Umba i njegov uvijek sjajan odabir glazbe ,urezane u pločama od vinila , koja će Vam rasklatiti dušu i tijelo i sasvim je izvjesno ( ako bog da) zahvaljujući Dj Umbu, te će se večeri klubom Cadillac i susjedstvom razlijegati radosni zvuci funka, soula, jazza, afrobeata…dok ingliš valcere ne možete očekivati te večeri. Na žalost zidova, uprave i ostale pokretne i nepokretne imovine kluba Cadillac, te večeri nećemo čuti Maria kao nekad prije i u pola pjesme ono njegovo…-Slavko je..ga pukla žica,pusti nešto.

Prigodom subotnje prigode prigodno smo dizajnirali delikatan napitak naziva „Mr. Umbo“ koji se dobiva na sobnoj temperaturi pri ritmu od 120 bpm-ova sljubljivanjem 0,10 lit. Energy drink Hell i 0,03 lit. vodka Cosmopolitan. Cijena?..prigodna.

Na žalost nije moguće kupiti karte na nekom od prodajnih mjesta na tržnici jer je ulaz besplatan.
 Stranica prilagođena ispisu