Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pon 16. 10. 2017.
Raspored ispiran...
Đakovo: Konjička...
Zabrana prometa ...
Kino Urania [12....
CineStar Osijek ...
uto 17. 10. 2017.
Raspored ispiran...
Humanitarna udru...
Zabrana prometa ...
Kino Urania [12....
CineStar Osijek ...
sri 18. 10. 2017.
Raspored ispiran...
Pojačani nadzor ...
Zabrana prometa ...
Kino Urania [12....
CineStar Osijek ...
čet 19. 10. 2017.
Raspored ispiran...
Filozofski fakul...
Zabrana prometa ...
Muzej Slavonije:...
FERIT: Međunarod...
pet 20. 10. 2017.
Raspored ispiran...
Filozofski fakul...
Zabrana prometa ...
Filozofski fakul...
FERIT: Međunarod...
sub 21. 10. 2017.
Raspored ispiran...
Jesenski Sajam z...
Zabrana prometa ...
Filakov voće i p...
Umjetnička akade...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U nedjelju, 15. listopada 2017. godine u SD Gradski vrt održat će se humanitarni event za malog talentiranog Tonia koji je dobio priliku da trenira za klubu Real Madrid.

Svaki grad, da bi imao srce, mora imati svoje legende!

Naš grad ima veliko srce i brojne legende koje su ga obilježile.

Legende u sportskom, kulturnom, glazbenom, političkom, boemskom smislu… !
Znate ono, kada uz neku riječ, vežete točno ime … Tako nas puno, u gradu na Dravi, uz riječ aerobik, vežemo ime Kristinka!

Svaka od tih legendi doprinijela je razvoju ovoga grada u sferi svoga djelovanja, osobito tako da je bila ili da je, eliksir života, poticaj mladim generacijama, pokretačka snaga…

MI svoje legende volimo, uvažavamo i poštujemo. Zato, između ostalog, naš grad ima srce, toliko veliko i toliko široko da ga svaki namjerni i nenamjerni prolaznik osjeti i teško zaboravi.

O Kristinki Vam ne moram puno govoriti, od mladih dana je u sportu…., od bezbroj istrčanih maratona, nebrojenih aerobik sati do dijeljenja znanja, svima onima koji su ga željni usvojiti!

Kristinka je cijenjena i uvažena kako od vježbača, tako i od struke, što joj je vjerojatno i najveće priznanje.

Ona je također, majka, samohrana majka mladog, sposobnog i nadasve talentiranog igrača nogometa i vjerujem, zapravo sigurna sam, da joj je to najvažniji i najdragocjeniji posao od svih.

E taj mladi, talentirani nogometaš, izabran je iz mnoštva koji su bili ovoga ljeta u nogometnom kampu Real Madrida i dobio priliku otputovati i trenirati u samom klubu Real Madrid.

E sada… tu bajka polako prestaje biti bajka i pretvara se u malo žešću tragikomediju, koju smo mi, njeni vježbaći, učenici, kolege i prijatelji, odlučili pretvoriti ponovno u bajku i to najljepšu od svih!

Kamp za malog Tonija i njegovu pratnju (a znamo tko je njegova pratnja, jer ona je Toniju jedina pratnja kroz cijeli njegov život), košta 2500 eura, ni manje ni više.
Značajan iznos i za one malo imućnije u ovome gradu, pa smo tako odlučili organizirati aerobik event s tombolom, da bi ih malo pogurali i bajku opet obojili u radosne boje.

Ja to ne bi nazvala humanitarnim eventom, jer on to nije, ne bi to nazvala niti pomoći, jer ni to nije… sigurna sam da bi Kristinka nabavila novce na bilo koji mogući način! Ja bi to nazvala zahvalom za sve što nam je dala i za sve što će nam dati….!
Zato Vas molim i pozivam da u što većem broju, čistog, otvorenog srca, dođete i svojim prisustvom podržite ovaj event.

Da cijelo vrijeme budete nasmijani i vedri, nabrijani na puno, puno odličnih treninga - trenera, ljudi, kolega, koje ćete jednoga dana i vi možda nazivati svojim legendama!

Za Osijek, za srce, za legende, za Tonija…. ZA NAS!
 Stranica prilagođena ispisu